Waarom welk product?

Waarom een houten vloer ?

Vandaag de dag zijn de decors van laminaat en PVC nauwelijks  te onderscheiden van echt hout. Toch is er niets authentieker dan een echte houten vloer. Hout leeft en heeft een warme uitstraling. De visgraat en hongaarse punt is daarom echt in opmars! De houten vloer kan in veel kleuren geolied of gelakt worden. Omdat wij onze multiplank, visgraat en hongaarse punt rechtstreeks bij de fabrikant bestellen hebben deze een perfecte pasvorm. Zie foto’s.

Waarom laminaat ?

Goedkoop, slijtvast en praktisch zijn de drie belangrijkste factoren van een laminaat vloer.  Laminaat is makkelijk te reinigen en is  in verschillende patronen, designs en kwaliteiten te verkrijgen. Zie foto’s voor een deel van ons assortiment. We hebben al laminaat vanaf € 17.95 All in!

Waarom PVC ?

De kunststof vloeren zijn ideaal voor intensief gebruik omdat deze een hoge slijtvastigheid hebben.  De vloer is PVC vloeren zijn namelijk zeer sterk, duurzaam, stabiel, geluiddempend en zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Ook is de PVC geschikt voor vochtige ruimtes. De PVC is ook te verkrijgen in verschillende designs en kwaliteiten.

Zo is er dus voor ieder type persoon een vloer beschikbaar. Voor de romanticus, voor een workaholic en voor de moderne persoon!